AcasăNewsUPDATE - Un elicopter militar s-a prabusit la Bacau: 2 morti si...

UPDATE – Un elicopter militar s-a prabusit la Bacau: 2 morti si 3 raniti

(foto: oron.ro)

UPDATE 2: Cinci persoane se aflau in elicopterul care s-au prabusit. Doi oameni au murit si alti trei au fost raniti. Informatia a fost confirmata de Ministerul Apararii, care precizeaza, de asemenea, ca, din ordinul sefului Statului Major General, pana la aflarea cauzelor producerii tragediei, elicopterele de tipul celui implicat in accident sunt retinute la sol.

UPDATE1: Conform sursei citate, ministrul Apararii Nationale si seful Statului major General, alaturi de specialisti din cadrul Statului Major al Fortelor Aeriene au plecat spre locul producerii evenimentului.

Un elicopter militar s-a prabusit in urma cu scurt timp pe un camp din judetul Bacau. Deocamdata nu se cunosc date cu privire la starea pasagerilor.

(foto: oron.ro)

Elicopterul Puma Socat apartinand Fortelor Aeriene Romane s-a prabusit in zona Beresti-Bistrita, judetul Bacau, in jurul orelor 16. Accidentul a avut loc „in timpul executarii unui zbor in formatie”, se precizeaza intr-un comunicat al Ministerului Apararii.

Imediat ce a fost primit apelul la numarul unic de urgenta, mai multe echipaje de la ambulanta si pompieri s-au deplasat la locul incidentului. Deocamdata nu se cunosc informatii cu privire la numarul persoanelor aflate in elicopterul care s-a lovit de sol.

468 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger