AcasăNewsUn elicopter s-a prabusit in Marea Britanie: patru victime (VIDEO)

Un elicopter s-a prabusit in Marea Britanie: patru victime (VIDEO)

Un elicopter cu patru persoane la bord s-a izbit de pamant, la scurt timp dupa ce a decolat, in Norfolk. Niciun pasager nu a mai putut fi salvat.

Este vorba despre un aparat de zbor civil, ce efectua un zbor intr-o zona rurala, insa destinatia precisa nu a fost precizata de autoritatile care investigheaza cazul. Imediat ce a fost anuntata caderea elicopterului, joi seara, in zona au intervenit mai multe ambulante si echipaje de interventie in situatii de urgenta, insa in ciuda eforturilor medicilor, pentru cele patru victime nu s-a mai putut face nimic, fiind constatat decesul acestora chiar la locul accidentului. Identitatea pasagerilor nu a fost deocamdata anuntata.

[youtube]tE-Ypy4nTD4[/youtube]

Cat despre cauzele care au dus la producerea tragediei, acestea sunt in curs de investigare. Anchetatorii au izolat zona si aduna probe pentru a putea elucida acest caz, potrivit BBC. O prima ipoteza luata in calcul este aceea ca vremea nefavorabila zborului, respectiv ceata densa, ar fi putut duce la prabusirea aparatului de zbor, insa acest lucru urmeaza sa fie stabilit de catre expertii care cerceteaza incidentul.

[youtube]oXWpbp9FMIE[/youtube]

Sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger