AcasăNewsUn elev estonian si-a impuscat profesoara

Un elev estonian si-a impuscat profesoara

Gest greu de inteles intr-o scoala din Estonia. Un adolescent in varsta de 15 ani, elev al unei unitati de invatamant din orasul Viljandi, situat in sudul tarii, a scos o arma, a indreptat-o asupra uneia dintre profesoarele sale, si a tras.

Inceput de saptamana marcat de o tragedie, intr-o comunitate estoniana. Un cadru didactic a cazut victima furiei unui elev inarmat. Grav ranita, femeia impuscata nu a mai putut fi salvata. Profesoara avea 56 de ani, anunta presa locala. In momentul in care elevul a deschis focul asupra profesoarei sale, in sala de clasa in care a avut loc tragedia nu erau foarte multi copii. Din fericire, niciunul dintre ei nu a fost ranit. Insa, cu siguranta, copiii au fost socati dupa ce au asistat la drama in urma careia dascalul a pierit.

Incidentul a avut loc luni, iar adolescentul a fost preluat de catre politisti la scurt timp dupa ce oamenii legii au fost chemati de urgenta la unitatea scolara respectiva. Oamenii legii au ridicat si pistolul cu care s-a tras asupra profesoarei.

Cauzele care l-au impins pe elev sa comita un asemena gest cumplit nu sunt deocamdata cunoscute. Nimeni nu banuieste ce anume l-a facut pe baiat, cunoscut drept un copil care invata bine si se intelegea cu restul colegilor sai, sa isi ucida profesoara. O ancheta va elucida, insa, acest caz care a socat atat profesorii, cat si elevii soclii respective.

Sursa foto: tirnaveni.ro

author avatar
Cristina Stefan
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger