AcasăNewsUn elev din Cisnădie a ameninţat o fată cu un pistol chiar...

Un elev din Cisnădie a ameninţat o fată cu un pistol chiar în clasă, de faţă cu profesoara şi cu alţi copii (VIDEO)

pistolulUn elev din Cisnădie a ameninţat o fată cu un pistol chiar în clasă, de faţă cu proefsoara şi cu alţi copii

Momente de panică într-un liceu din Cisnădie, după ce un tânăr a ameninţat o fată cu un pistol chiar în clasă, de faţă cu proefsoara şi cu alţi copii.

Totul s-a petrecut sub ochii profesoarei de matematică. Această a încercat să-l calmeze pe adolescent.

Respectivul băiat a intrat în şcoală cu un pistol de tip airsoft. Adolescentul are 18 ani, iar în urmă cu doi ani s-a transferat de la Liceul Gustav Ghundish din Cisnădie la o școală din Sibiu. A ținut legătura cu o parte dintre foștii colegi, iar profesorii îl cunoșteau.

Cum s-a întâmplat totul, pas cu pas

La 08:30, elevii de gimnaziu urmau să vină la școală. Un fost elev a venit să-și viziteze foștii elevi de clasă.

Mecanicul care are și atribuții de pază l-a întrebat ce face, cum e, băiatul era liniștit, nu prezenta semne de agitație. A spus că asteaptă colegul respectiv, a intrat în curtea școlii, s-a întâlnit și cu profesorul de istorie.

L-a întrebat ce mai face, și a spus că vine să-și viziteze fosta clasă. Nu a fost cazul să luăm măsuri pentru că nu era agresiv„, a declarat Gabriela Dietrich, directorul școlii Gustav Gundish Cisnădie.

A intrat la ora de matematică și a început să amenințe o elevă aflată la tablă că, dacă nu-i arată acele mesaje, o așteaptă cu ăsta, și i-a arătat pistolul. Elevii s-au speriat.

I-au cerut să plece din clasă, a ieșit, și profesoara urgent a venit și a anunțat poliția. Am aflat că a fost găsit acasă, pistolul a fost aruncat în apă„, a mai spus directorul școlii.

După ce profesorii au sunat la 112, polițiștii au plecat pe urmele tânărului. El a fost găsit acasă și a fost reținut.

author avatar
Andrei Ștefan
425 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger