AcasăNewsUn elev de 12 ani a ajuns la spital, batut de tatal...

Un elev de 12 ani a ajuns la spital, batut de tatal unui coleg chiar in clasa

Un baiat in varsta de 12 ani a ajuns luni seara la spital, in Targoviste, dupa ce ar fi fost batut de tatal unui coleg de clasa. Cei doi elevi avusesera un conflict, iar tatal unuia dintre ei i-a cerut, dupa ore, „explicatii” celuilalt elev. Barbatul este cercetat penal pentru lovire.

(foto: radiovocescampi.ro)

Elevul de clasa a V-a a ajuns, luni seara, la Spitalul Judetean din Targoviste, la sfarsitul orelor de curs, dupa ce ar fi fost batut de tatal unui coleg de clasa. Conform primelor informatii, cei doi elevi ar fi avut loc initial o altercatie, potrivit Mediafax. Reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita au precizat ca tatal unuia dintre elevii implicati in conflict a patruns in scoala imediat dupa incheierea cursurilor si l-ar fi lovit cu palma peste fata pe celalalt scolar. Incidentul s-au fi produs chiar in sala de clasa.

Cateva minute mai tarziu, mai multi profesori, dar si mama elevului batut au intervenit si au chemat Politia. Parintii elevului agresat au depus plangere impotriva barbatului acuzat ca le-a lovit copilul. „Am fost sesizati de mama unui copil de 12 ani, victima unei agresiuni, iar ulterior a fost identificat barbatul care l-a lovit pe acel copil. Acesta este cercetat penal pentru lovire si a fost sanctionat contraventional cu 500 de lei pentru nerespectarea normelor de acces in institutie, pentru faptul ca a patruns in scoala si in clasa „, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita, agent Raluca Florescu.

Mama baiatului batut sustine ca tatal colegului de clasa l-a lovit cu pumnul si cu palma peste fata pe copilul sau, dupa incident acesta din urma fiind dus la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste, pentru ingrijiri medicale. Mai mult, mama copilului agresat sustine ca barbatul era sub influenta bauturilor alcoolice. „Copiii s-au ciondanit, s-au impins si s-au lovit, iar ulterior a venit parintele respectiv si l-a lovit cu pumnii si cu palma in clasa. Era beat mort, de-abia statea in picioare, era sa-l bat eu cand am vazut ce a facut. Dar nu trebuia sa-l bata, repet, era beat mort. Mie mi-e teama sa-l mai las la scoala, i-a dat cu pumnul in urechi si la fata, i-au dat doctorii picaturi copilului meu sa-i pun in urechi”, a declarat mama baiatului batut.

Conducerea scolii Coresi din Targoviste, o unitate de invatamant care nu are paznici, a inceput o ancheta in acest caz. Totodata, politistii urmeaza sa il audieze pe barbatul acuzat de agresiune.

311 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger