AcasăNewsUn elev a fost ucis in timpul unui atac produs intr-un liceu...

Un elev a fost ucis in timpul unui atac produs intr-un liceu american (VIDEO)

Un nou gest de violenta extrema a pus pe jar autoritatile americane. Un adolescent a pierit rapus de gloantele trase de un atacator care a intrat intr-un liceu din Oregon.

Individul inarmat cu o pusca a intrat intr-o cladire a liceului Reynolds, situat in apropiere de Portland. Mai multi elevi au reusit sa se puna la adapost din calea atacatorului, insa nu si Emilio Hoffman, un elev in primul an de liceu, care a cazut secerat de gloante.

La scurta vreme dupa ce au fost auzite focurile de arma, oficialii unitatii de invatamant au anuntat elevii despre ceea ce se intampla in liceu, cerandu-le sa se puna la adapost. Din informatiile date publicitatii de presa locala, o profesoara a fost ranita in timpul atacului.

Identitatea si varsta suspectului in acest caz deosebit de grav nu au fost date publicitatii. Se stie, insa, ca si acesta a murit. Nu exista date confirmate oficial asupra cauzei decesului, insa se vehiculeaza ca tanarul, elev si el la liceul respectiv, s-ar fi sinucis. La fata locului au ajuns mai multe echipaje de politie. Oamneii legii au deschis o ancheta si incearca sa elucideze motivele producerii atacului care a ingrozit elevii liceului din Oregon.

[youtube]05cDLzFyDzc[/youtube]

[youtube]2CWg5FPKq7A[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger