AcasăNewsUn doctor din Iasi munceste 48 de ore pe zi

Un doctor din Iasi munceste 48 de ore pe zi

Numarul mare de medici romani care au ales calea pribegiei a dus la aparitia catorva situatii inedite, cum este si cea a unui medic din Iasi.

Din lipsa de personal, Doina Ivanovici ocupa atatea functii incat ar avea nevoie sa munceasca 48 de ore pe zi pentru a se ocupa cum se cuvine de fiecare situatie in parte.

Doina Ivanovici este angajata la Directia de Sanatate Publica Iasi, fiind sef al Compartimentului de Medicina Muncii, efectueaza servicii de medicina muncii la Spitalul C. I. Parhon si la cel de Boli Infectioase, dar este medic de medicina muncii si la mai multe societati comerciale din oras.

Acuzata de incompatibilitate, Doina Ivanovici se apara precizand, pentru bzi.ro, ca „nu sunt functionar public si pot sa efectuez servicii de medicina muncii la diferite unitati. La Directia de Sanatate Publica, eu fac parte din personalul contractual. Controalele pe segmentul de medicina muncii in spitale sunt efectuate de colegii mei de la Serviciul de Control in Sanatate Publica, Inspectoratul Teritorial de Munca”.

Doctorul Lucian Indrei, director la Directia de Sanatate Publica Iasi, sustine si el ca „Doina Ivanovici este sef la Compartimentul de medicina muncii, dar nu este retribuita”.

author avatar
Cristi Ionita
397 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger