AcasăNewsUn diplomat englez s-a sinucis la Baia Mare

Un diplomat englez s-a sinucis la Baia Mare

Trupul lui Saunders a fost gasit in fata Hotelului Mara

Ian Saunders, 47 de ani, atasat regional in cadrul Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti, a decedat dupa ce s-a aruncat de la ultimul etaj al unui hotel din Baia Mare.

Trupul lui Saunders a fost gasit in fata Hotelului Mara

Saunders  lucra in diplomatie din 2001, iar in Romania incepand cu 8 ianuarie 2010. El s-a cazat la 14 ianuarie la Hotelul Mara din Baia Mare, cerand o camera, pentru doua zile, la ultimul etaj, 7. Ieri si-a prelungit sederea, iar astazi, trupul lui a fost gasit in fata hotelului. Medicii sositi la fata locului nu l-au putut resuscita. Primele indicii sunt ca diplomatul s-a aruncat de la etajul unde era cazat, cel mai probabil de la o fereastra de pe hol, intr-un gest suicidal.

Barbatul a lasat si un bilet prin care isi explica gestul, cerand ca acesta sa fie inmanat unei doamne, Livia R., de la Ambasada Marii Britanii. Saunders nu se afla la Baia Mare in interesul serviciului, iar anchetatorii nu au inca un raspuns de ce a ales diplomatul acest oras pentru a-si curma zilele. Conform unor surse, barbatul era deprimat pentru ca nu avea o familie!

author avatar
Adina Mutar
383 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger