AcasăNewsUn detinut s-a repezit la o judecatoare cu un ciob

Un detinut s-a repezit la o judecatoare cu un ciob

O situatie greu de imaginat si cu totul nedorita a avut loc in cursul acestei zile, chiar la iesirea dintr-o sala de judecata din tara.

Totul s-a intamplat in urma cu cateva ore, la judecatoria Aiud, unde un magistrat, mai precis tocmai presedintele unui complet de judecata de la aceasta instanta, a trecut printr-un moment deopotriva periculos si inspaimantator.

Purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Alba a oferit, intr-o interventie telefonica la postul B1 TV, cateva detalii despre acest episod nedorit. Astfel s-a aflat ca un individ a incercat sa o agreseze pe judecatoare, repezindu-se la aceasta cu ceea ce, la prima vedere, a parut a fi o bucata de sticla. Din fericire, detinutul n-a reusit sa ajunga la ea. Pana sa apuce, insa, cineva sa-l potoleasca, barbatul s-a ranit, folosind acelasi ciob, motiv pentru care a ajuns pe mana medicilor.

Momentan nu se stie cum anume a ajuns barbatul sa aiba asupra sa obiectul taios, fara ca oamenii legii care l-au insotit la instanta sa observe acest lucru.

341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger