AcasăNewsUn detinut a incercat sa insele un politist prin metoda “Accidentul”

Un detinut a incercat sa insele un politist prin metoda “Accidentul”

Un detinut in varsta de 23 de ani, incarcerat intr-un penitenciar din provincie, s-a dovedit a fi unul dintre cei mai ghinionisti hoti. Tanarul, care s-a dat drept procuror,  a sunat in noaptea de vineri spre sambata la Sectia 4 a Politiei Capitalei, spunandu-i ofiterului de serviciu ca fiul sau a cauzat un accident si a solicitat 20.000 de lei pentru a-l ajuta.

Detinutul a incercat sa-l insele prin metoda „Accidentul” chiar pe ofiterul de serviciu de la Sectia 4, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Emilia Mihai, citeaza antena3.ro.

Barbatul i-a pretins ofiterului suma de 5.000 de lei, pe care  cerea sa o primeasca in aceeasi noapte, si alti 15.000 de lei, pe care sa ii primeasca sambata. Detinutul, asa-zis procuror, i-a promis ca in schimbul sumei respective avea sa il ajute pe fiul politistului, care ar fi fost implicat intr-un accident. El i-a mai spus ca o va trimite pe secretara lui pentru a lua banii si i-a dat intalnire undeva in sectorul 1.

Ofiterul a organizat un flagrant, dupa care a mers la locul indicat, in jurul orei 3.00, unde a venit sa ridice banii, cu un taxi, o femeie de 44 de ani. Complicea tanarului a fost imediat retinuta.

Politistii l-au identificat si pe barbatul care a sunat la sectie, un tanar de 23 de ani, inchis intr-un penitenciar din provincie pentru furt calificat.

Foto: stirileprotv.ro

author avatar
Alina Costache
429 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger