AcasăNewsUn cutremur s-a produs în urmă cu scurt timp în România! Ce...

Un cutremur s-a produs în urmă cu scurt timp în România! Ce magnitudine a avut seismul

sursa foto: romaniatv.net

Un cutremur s-a produs în România în urmă cu doar câteva minute. Seismul a avut loc în zona Vrancea.

Conform primelor informații transmise de la nivelul Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul s-a produs la ora 11 și 3 minute, în zona seismică Vrancea, la 140 de kilometri adâncime. Și a avut 3,6 grade pe Richter.

„În ziua de 14 Noiembrie 2023, la ora 11:03:06 (ora locală a României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, VRANCEA un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.6, la adâncimea de 140.0 km”, potrivit Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Conform infp.ro, cutremurul din 14 noiembrie s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 32km NV de Focșani, 73km N de Buzău, 79km E de Sfântu-Gheorghe, 82km SV de Bârlad, 84km S de Bacău, 94km E de Brașov.

A fost cutremur în Vrancea și luni dimineață

Un alt cutremur, tot de peste 3 grade pe Richter, s-a produs luni dimineață, tot în Vrancea. Potrivit sursei citate, în 13 noiembrie, la ora 07:19, a avut loc în zona seismică Vrancea, judeșul Vrancea, un cutremur slab cu magnitudinea 3.3.

De altfel, de la începutul lunii noiembrie în țară s-au produs mai multe seisme, cel mai puternic dintre ele fiind înregistrat în seara zilei de vineri, 10 noiembrie, la ora 19:48. Cutremurul, unul mediu, de 4,2 grade pe Richter, s-a produs în Oltenia, Gorj, la adâncimea de 13.9 kilometri.

325 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger