AcasăNewsUn cunoscut politician din Arges a INGROZIT orasul: Si-a stropit iubita cu...

Un cunoscut politician din Arges a INGROZIT orasul: Si-a stropit iubita cu benzina si a vrut sa-i dea foc!

A batut-o pana a desfigurat-o, a stropit-o cu benzina si a amenintat ca ii da foc, acesta este cadoul pe care un cunoscut politician din Arges i l-a facut partenerei lui, chiar de ziua ei.

Tanarul politician Traian Tamaga, in varsta de 37 de ani, este fiul fostului prefect de Arges si este cunoscut pentru afacerile controversate pe care le are in judet, noteaza ph-online.ro. Agresorul ocupa de aproape doi ani functia de secretar executiv al PDL Arges.

Desi planuia sa se casatoreasca, in luna august, cu fiica unui influent om de afaceri din judet, barbatul i-a facut viitoarei sotii un „cadou” pe care, probabil, nu-l va uita toata viata.

Incidentul a avut loc vineri, cand, aflata in Bucuresti si pregatindu-se sa iasa in oras cu prietenele, femeia s-a trezit cu iubitul ei la usa, insa barbatul nu a venit pentru a-i face vreo surpriza de ziua ei, ci cu un mare chef de scandal. Astfel, informeaza aceeasi sursa, dupa ce i-a aplicat o „corectie” pe care sa nu o uite multa vreme, tanarul politician a stropit-o cu benzina si a amenintat ca o arde de vie.

Cei care au vazut-o sustin ca tanara a fost stalcita in bataie si ca intregul scandal, dupa ce barbatul a amenintat ca ii da foc si ca o omoara, s-a sfarsit odata cu interventia vecinilor si, ulterior, a politiei.

Se pare ca motivul disputei ar fi fost gelozia lui Traian Tamaga, care banuia ca iubita ar avea o aventura cu un baiat din Capitala, potrivit aceleiasi surse.

Foto: rtv.net

author avatar
Alina Costache
1.120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger