AcasăNewsUn cunoscut actor de comedie dezvaluie cum a primit un diagnostic dur:...

Un cunoscut actor de comedie dezvaluie cum a primit un diagnostic dur: „E cancer”!

E celebru in lumea intreaga, in special rolurilor de comedie. Insa zambetul i-a pierit o data ce s-a trezit protagonistul unei experiente greu de imaginat. Mai exact, dupa ce un medic urolog l-a anuntat ca faptul ca testele pe care le facuse au confirmat faptul ca are cancer la prostata.

Ben Stiller – cunoscut in special din rolul ginerelui „socrului de cosmar” caruia ii da viata Robert de Niro – a dezvaluit recent, pe un blog, cum anume a reactionat in clipa in care, in urma cu mai bine de doi ani, mai exact intr-o zi de vineri, 13, a lunii iunie, a aflat vestea ca are cancer – in stadiu incipient.

Socul sau a fost cu atat mai mare cu cat, rememoreaza actorul in mesajul respectiv, nu isi aminteste sa fi avut nici simptome, dar nici un istoric de astfel de boala in familie. Desi experienta a fost depasita – cu bine, la capatul unei perioade de trei luni de tratament- in urma cu ceva vreme, iar opinia publica nu a avut nici cea mai mica banuiala prin ce drama a trecut, exista o explicatie pentru care actorul si regizorul american a ales, pana la urma, sa faca public acest lucru. Stiller spune, in acelasi mesaj, ca vrea sa atraga atentia asupra eficientei unui test de sange, care poate detecta si eventualele probleme aparute la prostata. Test care i-a fost recomandat si lui Stiller, in vara anului trecut, de catre medicul sau generalist. Test salvator in cazul sau, fara dar si poate.

sursa foto: Facebook/Ben Stiller

580 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger