AcasăNewsUn cros si un mars aduc restrictii de circulatie in Capitala, in...

Un cros si un mars aduc restrictii de circulatie in Capitala, in cursul acestei zile

Doua evenimente organizate incepand cu prima parte a acestei zile, respectiv unul sportiv si unul social, vor aduce restrictii in trafic, drept urmare e bine ca soferii sa tina cont de aceste aspecte, cat sa nu aiba surprize neplacute si sa intarzie la destinatie.

Respectand cronologia, primul eveniment care se va desfasura in Capitala si care va atrage astfel de masuri este, conform Brigazii Rutiere, un miting succedat de un mars, ambele urmand sa se desfasoare incepand cu ora 11 si pana la ora 14.

Mai precis, adunarea publica este programata sa aiba loc timp de doua ore, cu incepere de la 11, in Piata Victoriei, si anume intre Soseaua Kiseleff -prelungirea Bulevardul Aviatorilor, breteaua auto R.A.T.B, prelungirea Bulevardul Iancu de Hunedoara, din care anunta sursa amintita. Ulterior, timp de 60 de minute ar urma sa de desfasoare un mars, cu plecare din apropierea Palatului Victoria, mai exact de la Piata Victoriei, pe urmatorul traseu: Strada Buzesti – Strada Berzei – Strada Vasile Parvan – Pod Hasdeu – Strada B.P. Hasdeu – Parc Izvor – aleea paralela cu Strada Izvor – alveola Parc Izvor.

Conducatorilor auto li se atrage atentia ca traficul rutier va fi restrictionat „gradual pe traseul de deplasare a marsului si pe strazile care acced in acesta”.

Tot in aceasta sambata va avea loc, in Bucuresti, un cros. Manifestarea sportiva va aduce restrictionarea circulatiei rutiere, intre orele 14 si 19, in centrul Capitalei, mai precis in zona Pietei Constitutiei. Conform Brigazii Rutiere a Capitalei, restrictiile implica urmatorul traseu: „Piata Constitutiei (START) – bulevardul Libertatii pana la intersectie cu Calea 13 Septembrie – intoarcere pe bulevardul Libertatii – bulevardul Natiunile Unite pana la Piata Natiunile Unite – intoarcere pe bulevardul Natiunile Unite – bulevardul Libertatii – Piata Constitutiei (breteaua de la Ministerul de Finante) – bulevardul Unirii cu intoarcere la intersectia cu Strada Regina Maria – bulevardul Unirii – Piata Consitutiei (FINISH)”.

Avand in vedere ca in perimetrul mentionat anterior nu vor putea circula cu masina, soferii au la dispozitie doua rute ocolitoare, pe care il vor putea alege pana spre orele serii, cand se vor ridica restrictiile de trafic impuse in vederea desfasurarii in cele mai bune conditii a crosului respectiv. Este vorba fie despre Calea 13 Septembrie  – bulevardul Tudor Vladimirescu – bulevardul Libertatii – bulevardul Regina Maria, fie despre varianta Calea 13 Septembrie – Strada Izvor – Strada B.P. Hasdeu – Splaiul Independentei – Piata Unirii.

sursa foto: Brigada Rutiera Bucuresti

109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger