AcasăUn costum bun la petreceri, dar si la o baie cu baietii

Un costum bun la petreceri, dar si la o baie cu baietii

Materialul ud nu-si schimba calitatile

Costumul fiind realizat dintr-un material folosit pentru slipii barbatesti, se poate usca in cateva minute dupa ce se uda.

Modelul intra fara sa ezite in apa rece

La numai 1.167 de euro, fiecare barbat poate sa-si cumpere un costum de haine sic, la trei randuri, ce poate indeplini si rolul de costum de baie. Nu este nici o problema ca hainele se uda, pentru ca in cateva minute s-au si uscat.

La iesire, manechinul zambeste cam stramb

Cel putin asa se lauda designerul Thom Sweeney, care a facut demonstratia cu ajutorul unui manechin, intr-un lac din London’s Hyde Park. Imbracat in costumul cu uscare rapida, manechinul a intrat in apa inghetata si apoi a iesit afara, tacticos, in atmosfera friguroasa a lunii ianuarie, plimbandu-se mai departe. Ramane de vazut cine ar da aproape 1.170 de euro pentru un costum de baie la trei randuri.

Materialul ud nu-si schimba calitatile

Tesatura este realizata din poliamida, un material rezistent care se usuca foarte repede, iar costumul este recomandat de brandul Orlebar Brown, care deja a extins linia la camasi si pantaloni. Numai ca, din cauza frigului, uscarea modelului londonez a durat cu mult mai mult de cele cateva minute anuntate.  Daca demonstratia s-ar fi facut intr-o zona caniculara, rezultatul ar fi fost un succes deplin.

author avatar
eNational
251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger