AcasăNewsUn copil de trei ani isi decapiteaza ursuletul de plus, avand pe...

Un copil de trei ani isi decapiteaza ursuletul de plus, avand pe fundal un steag ISIS!

Un nou material video a fost publicat de islamisti, in care apare un copil ce nu pare sa aiba mai mult de trei ani, decapitand un ursulet de plus.

In spatele camerei de filmat se aud incurajarile unui adult.

Copilul este imbracat precum combatantii mujahedini si agita, zambitor si mandru, un cutit, de fapt o baioneta de AKM. In fata unui drapel al Statului Islamic, se apleaca asupra unui ursulet de plus si-i taie capul, totul pe acelasi fond muzical utilizat de organizatia terorista in majoritatea materialelor video.

Imaginile au fost partajate pe Twitter de catre un abonat care-si exprima sprijinul deschis pentru ISIS. In profilul sau, A. Ibrahim se descrie ca un ”islamist suprematist, radical si fundamentalist”. ”Ucenicul isi arata talentele”, a scris Ibrahim. Pentru moment, Statul Islamic nu a revendicat materialul video.

Prima reuniune ONU pe tema homosexualilor persecutati de Daesh

Consiliul de Securitate ONU a deschis, luni, o prima reuniune consacrata drepturilor homosexualilor, prezentand imagini terifiante ale persoanelor gay executate de islamistii ISIS in Siria si in Irak.

”Era si timpul, dupa 70 de ani de la infiintarea ONU”, a declarat emisarul american la ONU, Samantha Power.

Gruparea terorista sunnita a difuzat cel putin sapte materiale video si foto in care apar executii ale persoanelor acuzate de homosexualitate, incepand cu iulie 2014. Toti sunt aruncati de pe cladiri inalte si lapidati ulterior la sol.

author avatar
Tudor Borcea
453 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger