AcasăNewsUn copil de trei ani a cazut intr-o fantana adanca de 15...

Un copil de trei ani a cazut intr-o fantana adanca de 15 metri, in Dolj!

UPDATE: Copilasul a fost scos la suprafata cu ajutorul unui baiat in varsta de 14 ani, care a intrat in fantana pentru a-l salva. Micutul a fost dus rapid la ambulanta care astepta sa il preia si transportat la spital, pentru investigatii amanuntite.

Momente cumplite pentru o familie din Segarcea, judetul Dolj! Copilul lor in varsta de trei ani a cazut, sambata dimineata, in fantana din curtea casei. La acest moment operatiunea de salvare este in plina desfasurare.

La fata locului au intervenit pompierii si medicii de la salvare. Din primele informatii, baiatul este constient, insa foarte speriat. Micutul primeste oxigen, a declarat, in direct la Romania TV, Cristina Geormaneanu, purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Craiova.

La aceasta ora se incearca scoaterea copilului din fantana adanca de 15 metri, luandu-se in calcul varianta ca un tanar sa coboare pentru a-l aduce la suprafata pe baietel. Operatiunea de salvare este ingreunata de faptul ca diametrul putului este foarte ingust.

In jurul fantanii a fost sapata o groapa, pentru a scoate bucatile de beton. Se pare ca micutul se juca in curte, impreuna cu fratele lui mai mare, in momentul in care a cazut in fantana.


 

438 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger