AcasăNewsUn copil de patru ani a cazut de la balconul unui apartament...

Un copil de patru ani a cazut de la balconul unui apartament din Iasi

Medicii au fost solicitati sa intervina de urgenta, luni, intr-un cartier din Iasi, fiind anuntati ca un micut a cazut in gol de la nivelul etajului trei al unui bloc.

Momente grele pentru parintii unui copil in varsta de doar patru ani. Profitand de faptul ca a ramas cateva clipe nesupravegheat, baietelul a ajuns pe balconul apartamentului in care locuia impreuna cu familia sa, pe o strada din zona Garii din oras, anunta ziaruldeiasi.ro. Din pacate, fiind prea mic pentru a realiza la ce pericol se expune daca se apleaca prea mult peste balustrada, micutul a alunecat si a cazut in gol, de la etajul trei.

In ajutorul copilului a fost chemata de urgenta o ambulanta, iar medicii l-au preluat pe cel mic si l-au dus rapid la spital. Pentru moment  nu se cunosc date exacte despre starea baietelului.

La locul incidentului au ajuns si politistii, care fac cercetari pentru a elucida circumstantele in care a avut loc accidentul caruia i-a cazut victima copilul in varsta de doar patru ani.  La momentul producerii nenorocirii, micutul se afla acasa doar cu mama lui, mentioneaza sursa citata.

Sursa foto: jurnaluldebuzau.ro

author avatar
Cristina Stefan
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger