AcasăNewsUn copil de noua ani, din Brasov, a murit la scurt timp...

Un copil de noua ani, din Brasov, a murit la scurt timp dupa ce a fost externat

Familia unui baiat in varsta de noua ani isi plange durerea. Parintii au cerut ajutorul politiei, acuzand faptul ca micutul lor a murit, acasa, la scurta vreme dupa ce a fost externat.

Oamenii legii au demarat o ancheta, dupa ce au inregistrat sesizarea brasovenilor. Parintii baiatului sustin ca micutul lor a fost internat, in intervalul 5-12 mai, in doua unitati medicale de pe raza judetului, dupa ce se imbolnavise de varicela. Din cate se pare, micutul ar fi avut si alte probleme de sanatate, printre ele si un nivel ridicat al glicemiei din sange, conform brasov.net. Copilul a parasit spitalul, cu voia medicilor, dupa ce acestia ar fi constatat, mentioneaza sursa citata, ca micul pacient are o „stare generala buna”.

Din nefericire, parintii nu si-au imaginat tragedia ce avea sa le loveasca familia. Baiatul a murit, la scurta vreme dupa ce a fost externat. Ingroziti de ce li s-a intamplat, oamenii vor sa afle ce s-a intamplat si cum de baiatul lor a pierit, odata ce a fost lasat sa plece acasa.

1.522 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger