AcasăNewsUn COPIL de cinci ani din IASI a murit, dupa ce a...

Un COPIL de cinci ani din IASI a murit, dupa ce a fost batut crunt. Motivul e SOCANT!

Viata unui baietel s-a frant in urma loviturilor cumplite incasate de la concubinul mamei sale, care l-a pedepsit pentru un lucru greu de crezut.

Trupul firav al baietelului a rezistat cateva zile dupa tortura la care a fost supus doar pentru ca nu ar fi stat cuminte pentru a fi tuns. Adus la spital, la Iasi, in urma cu o saptamana, in stare deosebit de grava, dupa ce a primit mai multe lovituri in cap, micutul a murit, luni, in ciuda eforturilor disperate ale medicilor de a-l salva.

Conform ziaruldeiasi.ro, copilul a platit cu viata faptul ca nu ar fi vrut sa stea sa-li fie scurtat parul, motiv pentur care iubitul mamei acestuia l-a transformat intr-un sac de box, lovindu-l cu pumnii si picioarele, pana cand a fost lasat inconstient. Cea care l-a gasit pe baietelul de cinci ani plin de sange a fost chiar mama acestuia care a cerut urgent ajutor. In timp ce doctorii se luptau sa salveze viata copilului, politistii au demerat o ancheta. Barbatul suspectat de agresiune a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Este acuzat de tentativa de omor.

436 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger