AcasăNewsUn copil de 7 ani a fost grav ranit, dupa ce a...

Un copil de 7 ani a fost grav ranit, dupa ce a fost lovit de un camion al MApN

Un copil in varsta de 7 ani din localitatea vranceana Golesti a fost transportat in stare grava la spital, marti dupa-amiaza, dupa ce, in timp ce mergea pe bicicleta, a fost lovit de un camion apartinand Ministerului Apararii Nationale. Micutul este acum in coma.

Accidentul a avut loc, marti dupa-amiaza, pe strada Victoriei din localitatea Golesti. Copilul de sapte ani a plecat de acasa cu bicicleta spre un magazin din localitate, iar la un moment dat a vrut sa depaseasca un autobuz care era in statie, fiind lovit de un camion al Armatei, in care se aflau militari de la Brigada 8 Artilerie Focsani.

„Marti, in jurul orei 14.00, pe strada Victoriei din comuna Golesti, judetul Vrancea, un copil de sapte ani, care mergea cu bicicleta, a vrut sa depaseasca un mijloc de transport in comun care se afla in statie, moment in care a fost accidentat de o autospeciala apartinand MApN, care se deplasa din sens opus”, a declarat comisarul sef Catalin Stegarescu, seful Biroului Rutier Focsani.

Copilul a fost imediat transportat cu o ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta „Sfantul Pantelimon” din Focsani. Minorul este in soc hemoragic, fiind intubat si ventilat mecanic, potrivit medicilor care, insa, sunt rezervati in privinta sanselor acestuia de supravietuire, scrie realitatea.net.

In cadrul unitatii a fost constituita o comisie care va face verificari cu privire la modul de producere a accidentului.

„Un autocamion apartinand UM 01471 Focsani se deplasa regulamentar din Poligonul Ciorasti spre Focsani. In localitatea Golesti, in dreptul unei statii de autobuz, un copil in varsta de sapte ani, care mergea pe o bicicleta, a iesit brusc in fata camionului, fiind acrosat cu partea stanga a acestuia. Cauzele producerii accidentului sunt investigate de catre un echipaj al IPJ. In urma testarii soferului cu aparatul etilotest de catre echipajul IPJ rezultatul a fost negativ. La nivelul UM 01471 Focsani s-a constituit o comisie care sa cerceteze circumstantele producerii evenimentului”, a declarat Eugen Ciobotaru, purtatorul de cuvant al Brigazii 8 LAROM.

Ancheta in acest caz va fi preluata si continuata de procurorii Parchetului Militar Iasi.

Foto: realitatea.net

author avatar
Alina Costache
635 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger