AcasăNewsUn copil de 10 ani, în comă profundă la spital, după ce...

Un copil de 10 ani, în comă profundă la spital, după ce a fost muşcat de 3 câini, la Botoşani!

Un copil de 10 ani, în comă profundă la spital, după ce a fost muşcat de 3 câini, la Botoşani!

Problema câinilor lăsaţi liberi pe străzi şi care atacă oamenii se pare că este una naţională. Un caz grav a avut loc, din păcate, şi la Botoşani.

Un copil în vârstă de 10 ani a ajuns la spital, duminică, după ce a fost atacat de mai mulţi câini pe o stradă.

Copilul este în comă profundă

În acest moment, copilul este în comă profundă, pronosticul fiind unul rezervat. Potrivit Poliţiei, copilul avea mai multe răni şi a fost găsit pe marginea străzii.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că pe Strada Săvenilor din municipiul Botoşani, pe marginea părţii carosabile a fost găsit un minor care prezenta mai multe răni la nivelul corpului.

Din verificările efectuate până în acest moment, a reieşit faptul că minorul, de 10 ani, în timp ce se deplasa pe Strada Săvenilor, ar fi fost atacat de trei câini, care i-au creat mai multe leziuni, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Totodată, a fost identificat proprietarul unuia dintre câini, în persoana unui bărbat, de 44 de ani, din municipiul Botoşani”, a declarat oficialul IPJ.

Au deschis dosar penal

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de neluarea măsurilor legale pentru prevenirea atacului canin.

Reamintim, în urmă cu nicio lună, Ana Oros (43 ani) a fost atacată de câini în apropiere de Lacul Morii din București în timp ce făcea jogging. Femeia a murit în câteva minute, deoarece animalele i-au secționat artera femurală.

author avatar
Andrei Ștefan
341 afisari

6 COMENTARII

  1. Este o nenorocire si acest atac asupra copilului nevinovat , cum a fost si recentul caz cu femeia ucisa de caini la Bucuresti IAR AUTORITATILE STATULUI , GUVERNUL , PARLAMENTUL STAU FARA SA FACA NIMIC LASAND CETATEANUL IN FATA ATACURILOR CAINILOR !!!!
    DE EXEMPLU DE CE GUVERNUL NU ADOPTA O ORDONATA DE URGENTA SI SA PROPUNE O LEGE , PRIN CARE SA REGLEMENTEZE DETINEREA DE CATRE PERSOANE PARTICULARE A CAINILOR SI AICI NE REFERIM LA PERSOANELE CE LOCUIESC IN BLOCURI DE LOCUINTE SI ADUC IN APARTAMENTE CAINI IAR DUPA O PERIOADA DIN MOTIVE DE LIPSA DE SPATIU SAU DIN CAUZA DERANJULUI CE-L FACE CAINELE , PROPRIETARII IL LASA IN STRADA SI ASTFEL APAR ACESTE HAITE DE CAINI AGRESIVI CE SUNT IN TOATE CARTIERELE SI LOCALITATILE SI CARE EVIDENT DIN CAUZA NUMARULUI MARE DE CAINI ADAPOSTURILE NU MAI FAC FATA !!!!
    ASTFEL TREBUIE ADOPTAT UN ACT NORMATIV (OG SAU LEGE ) PRIN CARE SA INTERZICA DETINEREA DE CAINI IN APARTAMENTELE DIN BLOCURILE DE LOCUINTE , PRIN CARE S-AR ELIMINA APARITIA ACESTOR HAITE DE CAINI AGRESIVI SI EVIDENT CA S-AR EVITA DERANJUL CE-L PROVOACA ACESTI CAINI LOCATARILOR DIN BLOCURI !!!

  2. ucideti ong-istii, criminalii de la politia animala, parlamentarii care au votat mosntruozitatea asta de lege, judecatorii care trimit oamenii dupa gratii pentru ca vaneaza jivinele si in sfarsit fiarele maidaneze

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Veşti bune pentru românii care desfăşoară aceste activităţi profesionale. Ocupaţia lor se va calcula la vechimea în câmpul muncii

Conform unei propuneri legislative recent înregistrată la Senat, pentru care inițiatorii cer adoptarea în procedură de urgență, se prevede egalizarea tratamentului dintre contractul de...

Emmanuel Macron, la un pas să ducă NATO în conflict direct cu Rusia. Preşedintele Franţei a vorbit din nou despre un eventual război

Emmanuel Macron a vorbit despre un eventual război într-un videoclip de campanie electorală. Președintele Franței susține campania pentru alegerile europene a lui Valérie Hayer,...
proger