AcasăNewsUn copil a murit si altul e in coma, dupa ce strabunica...

Un copil a murit si altul e in coma, dupa ce strabunica le-a dat sa bea otrava

GRESEALA FATALA. Doi copii din Calarasi au ajuns in stare grava la spital, dupa ce strabunica lor le-a dat sa bea otrava, in loc de sirop de tuse. In ciuda eforturilor medicilor, fetita in varsta de trei ani a murit, in timp ce fratele ei, de cinci ani, e in coma.

foto: bihon.ro

O clipa de neatentie din partea batranei a fost suficienta pentru a se produce o tragedie. Cei doi copii erau raciti, iar mama lor i-a lasat in grija strabunicii, pe care a rugat-o sa le dea sirop de tuse. Insa femeia a confundat sticluta cu sirop cu cea in care tinea otrava pentru sobolani si le-a dat celor mici sa bea substanta toxica, potrivit realitatea.net.

Imediat dupa ce au inghitit otrava, cei doi micuti au inceput sa se simta rau. Au fost transportati la spitalul din Calarasi, in stare grava, insa doctorii de aici au decis sa ii trimita la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucuresti. In ciuda eforturilor medicilor, fetita in varsta de trei ani a murit, iar fratele ei e in coma. Politistii au demarat o ancheta in acest caz.

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger