AcasăNewsUn copil a fost luat de apele raului Teleorman. Sute de oameni...

Un copil a fost luat de apele raului Teleorman. Sute de oameni il cauta!

UPDATE: Pompierii l-au gasit mort pe copilul de 13 ani din judetul Arges, disparut in apele raului Teleorman, in localitatea Surdulesti. Trupul baiatului a fost gasit la baza unui pod, la aproximativ 500 de metri de locul in care a disparut. Baiatul plecase pe marginea raului duminica dupa-amiaza, cand a si fost luat de ape de pe un pod, insa copiii care-l insoteau nu au anuntat acest lucru.

Vicepremierul Gabriel Oprea a anuntat, luni, ca cinci persoane au fost disparute ca urmare a traversarii unor cursuri de apa, in ciuda atentionarilor autoritatilor, doua dintre acestea, un batran de 80 de ani din Poboru, judetul Olt, si un barbat din Bucov, judetul Prahova, fiind gasite moarte.

Un baiat, in varsta de 13 ani, din localitatea argesana Surdulesti, a disparut de duminica seara, iar familia crede ca a fost luat de ape. Echipele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) efectueaza cautari, luni, in apele raului Teleorman.

Copilul a fost vazut ultima data duminica seara, fiind cautat de sateni in cursul noptii, iar luni dimineata parintii au sunat la 112 pentru a semnala disparitia. Potrivit reprezentantilor ISU Arges, este posibil ca baiatul sa fi cazut in apele umflate ale raului Burdea. Cautarile sunt efectuate cu ajutorul barcilor de salvare.

Vecinii spun ca ar fi vazut doi-trei copii in preajma raului Burdea, insa doar doi dintre ei s-ar fi intors la familii.

Mihai Oprescu, prefectul judetului, spune ca autoritatile ar fi fost anuntate „cu oarecare intarziere”. „Copilul a fost vazut ieri (duminica, n.r.), se plimba pe marginea raului Burdea. Sunt echipe ale ISU Arges acolo. Sunt actiuni de cautare, noi speram sa-l gasim cat mai curand. Daca e pe acest confluent putem sa-l gasim”, a mai spus oficialul la Digi24.

Foto: realitatea.net

author avatar
Alina Costache
207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger