AcasăNewsUn comando de minori al ISIS, trimis sa-l ucida pe prim-ministrul Indiei

Un comando de minori al ISIS, trimis sa-l ucida pe prim-ministrul Indiei

Daesh dispune de o adevarata retea de exploatare a minorilor in scopuri teroriste

India se afla in stare de alerta in urma anuntului ca un grup de copii-kamikaze (cu varste cuprinse intre 12 si 15 ani) formati de Daesh au trecut frontiera tarii cu scopul aparent de a-l asasina pe premierul Narendra Modi.

Daesh dispune de o adevarata retea de exploatare a minorilor in scopuri teroriste

Informatia a fost dezvaluita pentru Sputnik de reprezentantul politiei indiene, Vikram Singh. El a indicat ca politia si serviciile de informatii au instaurat stare de alerta cu privire la o tentativa de asasinare a lui Modi. In conditiile in care se stie ca premierul interactioneaza des cu copiii, incalcand normele de securitate, ieri India sarbatorind si ziua Republicii, Daesh ar putea profita de aceasta ocazie. ”Este dificil sa distingi un copil de 12 ani in multime iar toata lumea stie ca Narendra Modi sfideaza regulile de securitate si interactioneaza cu acestia”, a declarat Singh, care este seful politiei din Uttar Pradesh.

Incubator de tineri kamikaze

In ultima perioada, India si vecinii ei reprezinta un adevarat incubator de tineri kamikaze. Rata mare a natalitatii si saracia duc la urmatoarea situatie: strazile Indiei abunda de copii abandonati si, din ce in ce mai mult, clasele inferioare practica vanzarea copiilor nedoriti, ca sclavi. In Orientul Apropiat si regiuni din Africa teroristii exploateaza eficace aceasta stare de lucruri, minorii fiind ademeniti cu un trai mai bun si apoi lesne indoctrinati. Evident, si dati ca exemplu pentru cei care nu au intrat inca in randurile teroristilor. ”Teroristii, in frunte cu ISIS, doresc sa-si extinda controlul in India, Pakistan si Bangladesh si, pentru a reusi, nu se dau in laturi nici de la exploatarea copiilor”, a declarat militanta pakistaneza pentru drepturile omului  Zahida Hina.

author avatar
Tudor Borcea
321 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger