AcasăNewsUn comandant de nava si-a pierdut viata in Dunare!

Un comandant de nava si-a pierdut viata in Dunare!

foto: B365.ro

Cadavrul unui comandant de nava a fost gasit in apele Dunarii, in zona orasului Galati, la cateva zile dupa ce a fost dat disparut.

foto: B365.ro

Pavel Motoc, in varsta de 57 de ani, din Braila, nu mai fusese vazut de echipajul navei tanc “Brazi” pe care o comanda, de miercuri.

Misterul a fost elucidat in momentul in care o persoana a vazut trupul neinsufletit al barbatului plutind in aval de nava ancorata in zona terminalului Unicom Oil. Mai multi politisti, medici si criminalisti au sosit la fata locului pentru a aduce corpul neinsufletit la mal.

„Cadavrul a fost identificat in prezenta sotiei si a fiului. Nu sunt suspiciuni de violenta, necropsia urmand sa lamureasca circumstantele in care s-a produs decesul”, a precizat Petrica Hahui, seful Sectiei Regionale a Politiei Transporturi Galati, scrie Viata-libera.ro.

Informatiile obtinute pana in prezent de sursa citata arata ca Pavel Motoc s-ar fi aruncat intentionat in Dunare. Suspiciunile sunt intarite si de faptul ca acesta era vizat de controale privind gestiunea de carburanti.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate cauzele in care barbatul in varsta de 57 de ani si-a pierdut viata.

author avatar
Anca Murgoci
1.002 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger