AcasăNewsUn clujean conducea un microbuz scolar, desi era baut bine. VEZI ce...

Un clujean conducea un microbuz scolar, desi era baut bine. VEZI ce alcoolemie avea!

foto: oron.ro

Neglijenta unui sofer putea avea efecte greu de imaginat. Conducatorul unui microbuz scolar din Cluj, in care se aflau 14 copii, a fost prins beat la volan.

foto: oron.ro

Barbatul in varsta de 53 de ani conducea un microbuz scolar plini cu elevi in momentul in care a fost oprit de o patrula a Politiei Rutiere, pe un drum din Bogata, judetul Cluj, potrivit citynews.ro. Oamenii legii au observat ca ceva e in neregula cu soferul, asa ca i-au cerut sa sufle in etilotest. Aparatul a aratat ca barbatul avea o alcoolemie de 0,93 miligrame/litru alcool pur in aerul expirat.

Conducerea scolii unde era angajat soferul a anuntat ca ii va desface contractul de munca. „Am auzit de incident, pentru ca a lasat microbuzul in mijlocul localitatii Bogata, si nu stiam ce s-a intamplat, de ce l-au luat politistii. Din cate am inteles, soferul le-a spus politistilor ca a baut cu o zi inainte, cand a fost la cules de porumb. Vom externaliza serviciul de transport elevi, pentru ca angajari nu putem face, din cauza faptului ca posturile sunt blocate. Ne-a ramas un gust amar, nu ne asteptam la asa ceva”, a declarat primarul comunei Calarasi, Ioan Vasile Racolta. Soferul este cercetat in stare de libertate pentru conducere in stare de ebrietate.

560 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger