AcasăUn chirurg plastician si-a "sculptat" sotia perfecta

Un chirurg plastician si-a „sculptat” sotia perfecta

Veronica se simte ca un panou publicitar

Dr. David Matlock, celebru in Beverly Hills, s-a folosit de abilitatile sale profesionale pentru a o transforma pe Veronica in sotia perfecta.

Veronica se simte ca un panou publicitar
Sotii spun ca se iubesc foarte mult
Veronica, intr-un trup de zeita

Pe principiul cine nu are o femeie perfecta, sa si-o faca singur, chirurgul plastician din Statele Unite si-a „sculptat” propriul ideal feminin. Consoarta doctorului nu s-a impotrivit si a ramas multumita de toate transformarile prin care a trecut, fiind convinsa ca totul a fost facut din dragoste.

David Matlock, un chirurg estetician din Los Angeles, a cunoscut-o pe Veronica in 2007. Pe atunci, ea avea mai multe kilograme in plus si arata cu totul altfel decat in prezent. Dar doctorului i-a cazut cu tronc de la prima intalnire. I-a propus mai multe operatii de retusare si femeia a fost de acord. Veronica a suportat operatii de liposuctie, rinoplastie, implanturi mamare si chiar vaginoplastie. „M-a intrebat daca as fi interesata de crearea unei super-femei. Am fost uimita si am intrebat ce inseamna asta. Si el mi-a insiruit o multime de operatii. Sunt un panou publicitar in marime naturala pentru el”, a declarat sotia acestuia, Veronica, de 38 de ani. Si David, 49 ani, a suferit mai multe operatii estetice ca sa ajunga la forma fizica pe care si-a dorit-o. Amandoi urmeaza un regim alimentar strict si merg zilnic la sala.

author avatar
Ela Corbu