AcasăNewsUn cetatean strain s-a impuscat in cap, la Iasi, din dragoste pentru...

Un cetatean strain s-a impuscat in cap, la Iasi, din dragoste pentru o romanca!

Un barbat suparat ca iubita nu e de acord sa plece cu el in tara sa natala a luat o decizie extrema. Si-a tras un glonte in cap, la aceasta ora fiind internat in stare grava, intr-un spital din Iasi.

Victima este un barbat in varsta de 52 de ani, de origine italiana, care venise zilele trecute din strainatate, la Iasi, pentru a vorbi cu tanara de care e indragostit, in speranta ca o va convinge sa plece cu el din Romania. Este vorba, potrivit ziaruldeiasi.ro, de o femeie in varsta de 32 de ani, din Podu Iloaiei, care ar fi stat o perioada in Italia, ocazie cu care s-au si cunoscut cei doi.

Cum planul sau nu a fost incununat de succesul pe care spera sa il obtina, italianul a recurs la un gest disperat: s-a impuscat in cap. Martorii au chemat de urgenta o ambulanta, iar barbatul a fost dus de urgenta la o unitate medicala specializata in tratarea leziunilor neurologice, din Iasi. Rana provocata de glonte este foarte grava, motiv pentru care medicii sunt rezervati in legatura cu evolutia starii pacientului.

241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger