AcasăNewsUn centru comercial din Manchester, evacuat

Un centru comercial din Manchester, evacuat

Oamenii legii din Manchester continua sa fie in alerta. Persoanelor aflate, marti la amiaza, in incinta unui centru comercial din orasul lovit, seara trecuta, de tragedia de la sala polivalenta li s-a cerut sa paraseasca incinta.

UPDATE: Politia din Manchester a anuntat, pe o retea de socializare, ca un barbat a fost arestat la aceste centru comercial. Deocamdata nu au fost facute publice detalii cu privire la motivele care au condus catre luarea acestei masuri, insa din cate s-a transmis pana la momentul de fata, decizia nu ar avea legatura cu atacul de noaptea trecuta.

––––

Chiar daca pana la momentul de fata nu se cunosc exact motivele care i-au facut pe reprezentantii legii sa decida evacuarea spatiului comercian Arndale Centre, ce se stie este faptul ca anuntul a starnit spaima in randul oamenilor aflati la comparaturi, din cate anunta BBC, pe site.

Reactia oamenilor poate fi inteleasa, avand in vedere ca in urma exploziei de noaptea trecuta, produsa in timpul unui concert la care asistau in mare parte copii si tineri, au pierit 22 de oameni si alti 59 au fost raniti, dar si ca politia locala a confirmat faptul ca ancheteaza cazul considerand incidentul unul „de natura terorista”. Trebuie spus si faptul ca s-a anuntat ca principalul suspect in cazul de fata a pierit la locul tragediei.

author avatar
Cristina Stefan
92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger