AcasăNewsUn celebru voluntar italian SMURD, Salvamont şi scafandru a accidentat mortal un...

Un celebru voluntar italian SMURD, Salvamont şi scafandru a accidentat mortal un bărbat, în Maramureş, apoi a fugit

Alberto CristaudiUn celebru voluntar italian SMURD, Salvamont şi scafandru a accidentat mortal un bărbat, în Maramureş, apoi a fugit

Un italian a accidentat mortal un localnic în vârstă de 47 de ani, pe DN 1C, pe raza localităţii Lăpuşel din județul Maramureș. Numai că în loc să oprească şi să-i dea primul ajutor a părăsit locul accidentului.

Cetățeanul străin se numește Alberto Cristaudi, are 45 de ani și e voluntar SMURD, Salvamont şi scafandru. În prezent ar fi salvamontist în zona Sinaia și paramedic volunar UPU SMURD Baia Mare, potrivit vasiledale.ro.

Italianul s-a predat și a fost reținut 24 de ore

Autorul accidentului s-ar fi întors la locul faptei de 2 ori, însă ar fi declarat anchetatorilor că nu a văzut victima.

Echipajele de poliţiei sosite la faţa locului au demarat cercetările şi au reuşit să dea de urma italianului după câteva ore. L-au dat inclusiv la consemn la frontieră, iar şeful Poliţiei Rutiere Maramureş a încercat de nenumărate ori să-l contacteze telefonic pentru a se preda. În cele din urmă Albero a făcut acest lucru.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

author avatar
Andreea Vlad
329 afisari

2 COMENTARII

  1. Asta e meteahna celor de la SMURD, ca sunt de serviciu ca sunt in zile libere se cred deasupra legii, cat despre primul ajutor mai bine nu comentez, sa te fereasca dumnezeu sa ai accident cu o ambulanta SMURD care circula pe contrasens fara semnalele acustice si luminoase in functiune ca ai pus-o, in afara de o serie zdravana de injuraturi nu ai parte de nici un prim ajutor cu toata ca iti curge sanga din nas dupa ce aibagul te-a lovit in fata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger