AcasăNewsUn candidat la postul de consilier local s-a sinucis cu Furadan

Un candidat la postul de consilier local s-a sinucis cu Furadan

Un barbat din comuna Ghimpeteni, judetul Olt, candidat la functia de consilier local, s-a sinucis, ingerand Furadan, un pesticid foarte puternic.

Aurel Nicolae Bratu, in varsta de 45 de ani, din comuna Ghimpetenni, judetul Olt, candidat la functia de consilier local, s-a sinucis dupa ce a ingerat Furadan, acelasi pesticid cu care s-a sinucis si Madalina Manole.

Potrivit politistilor, tragedia s-a petrecut luni, in locuinta in care locuia acesta, corpul barbatului fiind gasit chiar de catre fiul sau.

„O ambulanta a fost solicitata de urgenta la domiciliul unei persoane din comuna Ghimpeteni susceptibila de ingerare cu o substanta toxica, respectiv Furadan. Ajunsi la fata locului, membrii echipajului de prim-ajutor nu au mai avut ce face decat sa constate decesul persoanei respective”, a declarat dr. Madalina Deloreanu, director adjunct al Serviciului Judetean de Ambulanta Olt, citata de RTV.

Politistii au demarat o ancheta pentru a stabili circumstantele in care s-a produs tragedia, avand in vedere ca barbatul nu a lasat niciun bilet, urmand a se efectua si necropsia corpului neinsufletit.

author avatar
Ionut Zgimbau
249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger