AcasăNewsUn campion neinvins de K1 a fost arestat la Cluj

Un campion neinvins de K1 a fost arestat la Cluj

Razvan Benche, unul dintre cei mai bine cotati luptatori de K1 din Romania, a fost arestat, la Cluj, dupa ce a fost implicat intr-un scandal monstru, in centrul orasului.

Incidentul s-a petrecut pe 21 iulie, la intrarea intr-un celebru club de noapte din Cluj. Din primele informatii se pare ca mai multi clienti, aflati in stare de ebrietate, creau probleme si au fost invitati sa paraseasca locatia.

Refuzul acestora de a iesi din club i-a facut pe bodyguarzii tocmiti sa asigure linistea in local sa treaca la actiuni mai dure. In jur de 10 persoane, printre care si Razvan Benche, i-au batut pe cei trei clienti, iar acum sunt acuzati de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

Conform citynews.ro, Razvan Benche este angajat al firmei de paza Scutul Negru si a fost implicat in scandal desi nu era in timpul programului de lucru.

Benche este neinvins in cele 6 meciuri de K1 disputate pana acum si a devenit, in luna mai a acestui an, campionul Klash la categoria grea, dupa ce l-a invins pe Razvan Ghita, la decizie, intr-un meci disputat la Timisoara.

Benche si-a incercat norocul si in boxul profesionist la categoria grea, dar a renuntat in ultima perioada din cauza unor infrangeri cu cantec suferite in fata unor adversari straini, pe terenurile acestora.

sursa foto: citynews.ro

author avatar
Cristi Ionita
1.000 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger