AcasăNewsUn camion cu caroseria modificată a rămas blocat în Pasajul Unirii. Șoferul...

Un camion cu caroseria modificată a rămas blocat în Pasajul Unirii. Șoferul nu a respectat legislația rutieră și a fost amendat

În pofida echipajului de poliție locală prezent la fața locului, a sistemelor de presemnalizare activate, a indicatoarelor și a marcajelor rutiere, în cursul zilei de astăzi, 12.01.a.c, încă un șofer nu a respectat regulile de circulație și a intrat în Pasajul Unirii, conducând un vehicul cu o înălțime mai mare decât cea maxim admisă.

Potrivit polițiștilor sosiți la fața locului, deși în talonul vehiculului este trecută înălțimea de 3,39 m, în realitate, măsurătorile au arătat o înălțime de 3,72 m, rezultată ca urmare a modificării caroseriei.

Toate incidentele ce au avut loc până acum în interiorul pasajului rutier au avut la bază ignorarea și nerespectarea regulilor de circulație, fapt dovedit prin procesele verbale întocmite de către Poliția Rutieră.

Primăria Sectorului 4, în colaborare cu Poliția Rutieră și cu Comisia Tehnică de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București va elabora, până la sfârșitul săptămânii viitoare, măsuri suplimentare de protecție și semnalizare la intrările în Pasajul Unirii.

Indiferent de câte mijloace de semnalizare și protecție vom utiliza, ignorarea regulilor de circulație și a sistemelor montate vor genera în continuare incidente de această natură.

Prin urmare facem un apel către toți participanții la trafic să respecte cu strictețe prevederile Codului Rutier.


UPDATE: Polițiștii rutieri au reținut talonul și plăcuțele de înmatriculare ale autoutilitarei implicate în incidentul de la Pasajul Unirii

Ca urmare a incidentului provocat astăzi, 12 ianuarie a.c., în Pasajul Unirii de un șofer care conducea o autoutilitară a cărei înălțime reală fusese modificată de la 3,40 metri, conform certificatului de înmatriculare, la 3,78 metri (suprastructura metalică depășea dimensiunile vehiculului), Brigada de Poliție Rutieră București a decis sancționarea conducătorului auto cu amendă în valoare de 870 de lei. Ca măsură tehnico-administrativă, aceștia au dispus și reținerea certificatului de înmatriculare și retragerea plăcuțelor cu numărul de înmatriculare, fiind eliberată o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

Vă reamintim faptul că toate incidentele ce au avut loc până acum în interiorul pasajului rutier au avut la bază ignorarea și nerespectarea regulilor de circulație, fapt dovedit prin procesele verbale întocmite de către Poliția Rutieră. Prin urmare, facem un apel către toți participanții la trafic să respecte cu strictețe prevederile Codului Rutier.

author avatar
National
405 afisari

1 COMENTARIU

  1. O masina modificata fata de fabrica nu are ce cauta pe drumurile publice decat dupa omologarea la RAR. Nu a fost omologata, este ca si cum ai circula cu numere false. Confiscata masina, readusa la starea originala, vanduta la licitatie si banii donati la un camin de batrani/copii amarati. Ce este asa de greu?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger