AcasăNewsUn camion a rămas blocat în Pasajul Unirii, din Capitală

Un camion a rămas blocat în Pasajul Unirii, din Capitală

sursa foto: infotraficromania.ro

Un incident a avut loc joi, 12 ianuarie, în Pasajul Unirii din Capitală.

Un camion a rămas blocat în pasaj. Incidentul s-a produs pe sensul dinspre Bulevardul Mărășești către Piața Universității, potrivit stirileprotv.ro. Ca urmare a celor întâmplate, traficul rutier este restricționat pe banda 1 de circulație.

După ce s-a aflat despre producerea situației, către locul incidentului au fost direcționați polițiștii rutieri, pentru a se asigura măsurile de fluență. Urmează să se intervină pentru scoaterea autoutilitarei rămase blocate în Pasajul Unirii.

Au mai fost incidente

Nu este singurul incident ce a avut loc în acest pasaj în ultima perioadă. Cel mai grav dintre ele s-a produs pe 23 decembrie 2022, la intrarea în Pasajul Unirii. A fost implicat un autocar cu turiști greci. Un om a murit, mai multe persoane fiind rănite și transportate la spitale din Capitală. „Din primele informații, rezultă că un autocar în care se aflau 47 de pasageri a rupt limitatorul de înălțime aflat înaintea pasajului.

Ca urmare a accidentului, mai mulți pasageri au fost răniți, iar unii dintre aceștia au fost încarcerați. Alături de echipajele SMURD au intervenit 10 echipaje ale Serviciului de Ambulanță București Ilfov, care au acordat asistență medicală de urgență și au transportat victimele la spitale de urgență din Capitală: Floreasca, Universitar, “Bagdasar Arseni”, Sfântul Ioan și Militar. S-au înregistrat 21 de răniți, unul este în stare gravă și un deces”, anunțau, în 23 decembrie, reprezentanții Ministerului Sănătății.

Circulația în Pasajul Unirii a fost redeschisă la începutul lunii septembrie a anului trecut, după lucrări de reabilitare. La câteva zile de la inaugurare, s-a produs un incident, cu un TIR care a rupt poarta metalică montată înaintea intrării în pasaj. „Un TIR de 4,2 metri înălțime a rupt poarta de fier montată înaintea intrării în Pasajul Unirii!

Deși indicatorul montat pe poarta de la intrarea în tunel arată CLAR că limita de înălțime este de 3,5 metri, șoferul nu a respectat semnul rutier. Vă reamintesc faptul că această limită de înălțime de 3,5 metri a existat și înainte de reabilitarea Pasajului Unirii”, anunța primarul Daniel Băluță, pe Facebook, în 8 septembrie.

author avatar
Andrei Coman
250 afisari

3 COMENTARII

  1. De la ultima reparatie a pasajului unirii se tin lant evenimentele ,cauza nu vrea sa se puna pe masa fiinca cei vinovat fie au dat parandaratul ,fie in spatele lor sunt jegurile si jigodiile politice !.
    VINOVATII PRINCIPALI CAUTATII IN PRIMARIA DE SECTOR SAU IN CEI CARE AU PLATIT LUCRAREA.
    EXISTA PRESEMNALIZARE PRIVIND GABARITUL PASAJULUI ? ?????,AIA ESTE TREABA PRIMARIEI CARE ADMINISTREAZA PASAJUL + POLITIA ZONALA.
    PARCHETUL S-A AUTOSESIZAT PE ACEASTA TEMA ??????????

  2. Grecii sunt de vina ca au inventat geometria si aritmetica…..Arestati-l pe PITAGORA ca nu stie sa calculeza shpaga….tzaptzarap mankatzashhh

  3. Dupa reabilitare inaltimea pasajului a fost scazuta! Pt. ca inainte veneau autocare cu turisti si niciunul n-a ramas intzepenit in pasaj asa cum se intampla acum! Remediati situatia facand inaltimea de la data darii in folosintza! Lasati oamenii capabili sa se ocupe!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger