AcasăNewsUn călător dintr-un autobuz din Piteşti a găsit, pe un scaun, o...

Un călător dintr-un autobuz din Piteşti a găsit, pe un scaun, o borsetă. Când s-a uitat în ea, a rămas stană de piatră!

Un bărbat a uitat într-un autobuz din Piteşti o borsetă în care avea 6.500 de euro, 5.000 de lire sterline, 10.000 de lei şi 80 de grame de bijuterii din aur.

El a cerut ajutorul Poliţiei după ce a realizat că și-a pierdut banii și bijuteriile.

Borseta, găsită de un bărbat

Poliţiştii au descoperit că borseta fusese găsită de un alt bărbat care, după ce a fost chemat la secţie, a predat bunurile găsite. Oamenii legii reamintesc că, potrivit legii, însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane, care nu îl predă autorităţilor în termen de 10 zile, constituie infracţiune.

„Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti s-au mobilizat exemplar şi au efectuat verificări, în vederea stabilirii mijlocului de transport şi a persoanei care şi-ar fi însuşit borseta în cauză, împrejurare în care, în jurul orei 18:00, una dintre persoanele invitate la sediul poliţiei, bărbat de 48 de ani, din Bascov, a predat poliţiştilor borseta în cauză, cu întreg conţinutul său. Bunurile au fost restituite persoanei vătămate”, informează, sâmbătă, oficialii Poliţiei judeţene Argeş.

author avatar
Andrei Ștefan