AcasăNewsUn bucatar si-a fiert sotia, pe bucati, vreme de patru zile ...

Un bucatar si-a fiert sotia, pe bucati, vreme de patru zile

(foto: gatesteinteligent.ro)

Un bucatar nervos peste masura si-a omorat sotia. Ca sa scape cumva de cadavru, a ales sa o transeze pe biata femeie si sa ii fiarba, intr-un cazan, trupul bucatit.

(foto: gatesteinteligent.ro)

Un bucatar american a lasat fara grai o comunitate intreaga, dupa ce si-a ucis sotia si a gasit o metoda socanta de a-si ascunde urmele gestului nebunesc. Barbatul le-a spus anchetatorilor ca nu-si explica de ce si-a ucis partenera de viata. A recunoscut intr-un final crima, dupa ce initial a anuntat ca sotia sa a disparut de acasa fara urma, potrivit Herald Sun. Barbatul a marturisit pana la urma ca dupa ce si-a sufocat nevasta a cautat sa scape rapid de cadavru. N-a stat prea mult pe ganduri si a transat trupul bietei femei. Bucatile le-a pus la fiert intr-un cazan, ca si cum ar fi gatit la restaurantul unde lucreaza.

Patru zile a fiert non-stop parti din corpul sotiei sale, disperat sa ascunda dovezile. Ce nu a putut distruge prin fierbere a aruncat la gunoi. Desi au avut nevoie de luni bune pentru a rezolva itele complicatului caz al disparitiei femeii, anchetatorii au refacut firul evenimentelor si au ajuns la bucatarul ucigas, care este in prezent judecat.

1.118 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger