AcasăNewsUn bodyguard a lui Barack Obama, suspendat dupa ce a fost gasit...

Un bodyguard a lui Barack Obama, suspendat dupa ce a fost gasit beat intr-un hotel din Amsterdam

Barack Obama a fost in Olanda luni si marti, la summitul privind securitatea nucleara. Insa, agentii Serviciului Secret care ii asigura protectia presedintelui s-au dat in stamba, au petrecut, s-au imbatat si unul din ei chiar a lesinat pe holul hotelului.

Potrivit presei de peste Ocean, o echipa Secret Service a sosit in Onlanda cu cateva zile inaintea lui Obama. Washington Post noteaza ca trei dintre agenti au uitat pentru ce se afla in Europa si s-au comportat ca niste turisti – au facut petreceri cu alcool si s-au distrat pana ce unul dintre agenti a lesinat pe holurile hotelului din Amsterdam, duminica dimineata, chiar cu o zi inainte de sosirea presedintelui Barack Obama.

Desi jurnalistii au pus numeroase intrebari, conducerea Secret Service nu a facut niciun comentariu in legatura cu aceasta situatie.

O astfel de poveste s-a petrecut si in aprilie 2012, cand Barack Obama se afla la un summit in Columbia. Mai multi agenti secreti au incins o petrecere la hotel, cu alcool si prostituate.

author avatar
Andra Nesu
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger