AcasăNewsUn batran si-a lovit cel mai bun prieten cu un topor, dupa...

Un batran si-a lovit cel mai bun prieten cu un topor, dupa ce a aflat cu cine a votat!

Caz socant in Ialomita. Dupa ce s-au intors de la vot, doi batrani s-au oprit sa bea un pahar si au ajuns sa vorbeasca despre alegerile de duminica. Nimeni nu a intuit tragedia care va urma.

Vecinii si apropiatii celor doi sunt socati de ce s-a intamplat duminica, in ziua in care a avut loc primul tur al prezidentialelor. De altfel, conflictul dintre cei doi barbati s-ar fi iscat tocmai pe fondul scrutinului pentru Cotroceni. In momentul in care a aflat cu cine a votat cel mai bun prieten al sau, nemultumit de raspunsul primit, unul dintre pensionari s-a repezit asupra lui si l-a izbit cu un topor in cap. Totul s-a intamplat duminica, in Fetesti, anunta reporterntv.net. Leziunile provocate de obiectul contondent i-au fost fatale victimei, care a murit la spital, in ciuda eforturilor medicilor de a-l mentine in viata.

Protagonistii incidentului dramatic sunt doi barbati in varsta de aproximativ 80 de ani. Autorul agresiunii a ajuns pe mana oamenilor legii. A fost retinut si risca ani grei de inchisoare.

Sursa foto: monitorulexpres.ro

457 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger