AcasăNewsUn batran de 70 de ani, gasit mort pe un camp din...

Un batran de 70 de ani, gasit mort pe un camp din Constanta. Ce ipoteze sunt luate in calcul in acest caz socant!

Constanteanul plecase seara trecuta de acasa, spunandu-i sotiei ca merge sa cumpere ceva la magazin. Nu s-a mai intors, insa. A fost gasit fara suflare, cateva ore mai tarziu, pe un camp situat in apropierea locuintei victimei!

Nimeni nu isi explica ce s-a intamplat si cum a sfarsit batranul. Descoperirea socanta a fost facuta de un paznic. Barbatul a alertat un coleg si impreuna au mers sa vada ce se intampla cu batranul aflat pe camp. Cand au realizat ce se intampla, oamenii au sunat de urgenta la numarul unic de urgenta, potrivit reporterntv.ro.

In zona au ajuns si politistii, care au prelevat probe de la locul faptei, dar si rudele barbatului. Trupul fara viata al batranului prezenta multiple urme de lovituri, ca urmare principala ipoteza luata in calcul in acest caz este cea a omorului. In timp ce fiica victimei crede ca tatal sau a fost ucis pentru ca a fost confundat cu o alta persoana, anchetatorii nu exclud varianta ca barbatul sa fi fost lovit in timp ce mergea catre magazin, pentru a-si cumpara tigari, si adus apoi in locul in care a fi fost gasit, pentru a inscena o talharie, precizeaza sursa citata.

Trupul neinsufletit al batranului va fi supus unei autopsii, iar rezultatele acesteia ii vor ajuta pe anchetatorii care investigheaza tragedia care a lovit familia constanteanului in varsta de 70 de ani sa afle cum a sfarsit victima.

Sursa foto: jurnaluldebuzau.ro

114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger