AcasăNewsUn barladean a incercat sa-si apere cainele... ce a urmat a INGROZIT...

Un barladean a incercat sa-si apere cainele… ce a urmat a INGROZIT un oras intreg!

Un barbat, in varsta de 48 de ani, din Barlad, a sarit in apararea cainelui sau chinuit de un strain, insa gestul a fost zadarnic, pentru ca individul nu doar ca nu a inteles nimic dar chiar l-a atacat pe stapanul animalului, injunghiindu-l mortal.

Iulian Avasilinei, seful serviciului coordonare si monitorizare a activitatii de inspectie fiscala din cadrul AFP Barlad, judetul Vaslui, a murit duminica dupa-amiaza pe masa de operatie.

Barbatul s-a certat cu un necunoscut din cauza cainelui pe care il crestea in gradinita din fata blocului. Sotia victimei a povestit ca un individ ii chinuia patrupedul asa ca stapanul a iesit la balconul apartamentului pentru a-i cere strainului sa inceteze. Nervos, pentru ca fusese injurat, barladeanul a coborat sa-i ceara socoteala individului, iar la putin timp a coborat si sotia lui care l-a gasit plin de sange, potrivit monitoruldevaslui.ro.

In urma disputei stapanul cainelui a fost injunghiat, iar partenera lui de viata a chemat imediat ambulanta.

„Barbatul locuia la etajul 1 al unui bloc de pe stada Dragos Voda. Duminica dimineata in jurul orelor 6:00 a auzit un zgomot in fata blocului si a iesit in balcon, iar conform declaratiilor sotiei sale, a avut o discutie cu o persoana careia i-a reprosat ca ii provoaca un catel pe care il avea adapostit in curtea din fata blocului. A coborat in graba din bloc, fiind urmat la scurt timp si de sotia sa, care l-a gasit cazut. In prezent se fac cercetari de catre politistii de la Investigatii Criminale sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat”, a spus inspectorul Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.

Iulian Avasilinei avea 48 de ani si era socotit un finantist exemplar, fiind propus, acum cativa ani, la conducerea AFP Barlad. Moartea sa a ingrozit un oras intreg.

author avatar
Alina Costache
355 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger