AcasăNewsUn barbat si-a ucis iubita iar apoi a incercat sa se sinucida

Un barbat si-a ucis iubita iar apoi a incercat sa se sinucida

Un barbat din Rasinari si-a ucis iubita cu un cutit dupa care, cuprins de remuscari, a incercat sa se sinucida. Acesta era suparat ca femeia nu voia sa impace cu el.

Un barbat de 44 de ani, din Rasinari, judetul Sibiu, si-a omorat iubita, de 29 de ani, taindu-i gatul cu un cutit. Ulterior, cuprins de remuscari, acesta a incercat sa se sinucida. Crima a avut loc duminica dimineata in plina strada, chiar in fata surorii femeii ucise.

Potrivit politistilor, citati de RTV, cei doi s-au despartit acum o luna si de atunci barbatul facea presiuni pentru a relua relatia. Duminica dimineata, in timp ce se indrepta alaturi de sora sa spre serviciu, tanara de 29 de ani a fost oprita de iubitul ei, care i-a cerut sa se impace. Deoarece l-a respins, acesta a scos un cutit, taindu-i gatul.

Cuprins de remuscari dupa fapta comisa, barbatul a fugit cu masina de la fata locului, fiind gasit ulterior intr-o balta de sange dupa ce a incercat sa se sinucida cu acelasi cutit. Acesta a fost transportat la spital, fiind operat de urgenta. In cazul in care va supravietui, barbatul va fi cercetat pentru omor calificat.

 

author avatar
Ionut Zgimbau
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger