AcasăNewsUn barbat si-a injunghiat fiica de 15 ani cu un cutit de...

Un barbat si-a injunghiat fiica de 15 ani cu un cutit de bucatarie!

Un barbat din localitatea Budila, judetul Brasov, a fost arestat preventiv dupa ce si-a injunghiat fiica in varsta de 15 ani, cu un cutit de bucatarie, in urma agresiunii fata ajungand la spital.

Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului Tribunalului pentru Minori si Familie Brasov, Lucretia Teleki, barbatul, in varsta de 51 de ani, era cunoscut pentru comportamentul agresiv, fiind recidivist, tot pentru o tentativa de omor petrecuta in 2002.

Incidentul s-a petrecut in 2 decembrie, cand, pe fondul consumului de alcool, intre tata si fiica acestuia, de 15 ani, a izbucnit un conflict. Barbatul s-a enervat si a luat un cutit de bucatarie cu care si-a injunghiat fiica in zona toracica.

Fata a fost transportata la Spitalul de Pediatrie Brasov, unde a fost operata, ea fiind in continuare sub supraveghere medicala.

„Medicii legisti au stabilit ca fetei i-a fost pusa viata in pericol, iar prin urmare tatal a fost retinut pentru 24 de ore. Ieri (duminica- n.r.) a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, pentru tentativa de omor, conform unei decizii a Tribunalului pentru Minori si Familie Brasov”, a declarat, luni, comisar sef Liviu Naghi, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Brasov.

 

author avatar
Ciprian Purice
538 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger