AcasăNewsUn barbat si-a dat foc la Palatul Cotroceni. Altul sta la rand...

Un barbat si-a dat foc la Palatul Cotroceni. Altul sta la rand (VIDEO)

Un barbat de aproximativ 60 de ani si-a dat foc in zona Palatului Cotroceni, fiindu-i arse mainile. Omul a fost transportat cu o ambulanta SMURD la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Coordonatorul SMURD Bucuresti, medicul Bogdan Oprita, a declarat ca barbatul are arsuri de gradul doi – trei la o prima evaluare si ca ranile nu sunt grave. Potrivit lui Oprita, cazul a fost semnalat prin 112, imediat, la fata locului, ajungand o ambulanta SMURD care l-a preluat si l-a transportat la Spitalul Universitar Bucuresti. Potrivit unor surse, barbatul care si-a dat foc ar fi un fost cadru in armata. El tinea in maini mesaje cu texte de protest la adresa presedintelui. Ironia soartei face ca acesta sa nu se fi aflat la Cotroceni, deoarece participa la sedinta de guvern de la Palatul Victoria.

In zona Palatului Cotroceni, un alt barbat s-a urcat de cateva ore pe un stalp si ameninta ca se sinucide de asemenea dandu-si foc, pentru ca nu ii sunt respectate drepturile fundamentale. Doi pompieri salvatori, aflati la fata locului, s-au urcat pe autoscara si incearca sa-l convinga pe barbat sa renunte la protest. Barbatul, care acuza justitia pentru gestul sau, s-a legat cu trei cabluri electrice tricolore de stalp si de gat.

[youtube]1TuSI_ae8KU[/youtube]

 

author avatar
A.P. Redactor
390 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger