AcasăNewsUn bărbat s-a năpustit c-o MACETĂ asupra unui nepalez de la shaormeria...

Un bărbat s-a năpustit c-o MACETĂ asupra unui nepalez de la shaormeria Băneasa. Atac ca-n Vestul Sălbatic, în Vitan (VIDEO)

Un episod desprins parcă din filmele de groază s-a derulat la o shaormerie din Calea Vitan, Bucureşti. Un bărbat a sărit cu maceta la un angajat nepalez, după un conflict spontan.

Angajatul s-a ales cu răni ușoare în urma atacului. Poliția Capitalei îl caută acum pe cuțitar.

Iubitei atacatorului nu i-a plăcut shaorma

De la ce a pornit conflictul? Probabil de la moftul iubitei atacatorului, căreia nu i-ar fi plăcut shaorma primită.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum, la un moment dat, nepalezul îi dă o palmă bărbatului, iar acesta scoate imediat maceta și se năpustește asupra lui.

Câteva secunde mai târziu, nepalezul încearcă să fugă din calea atacatorului și se aruncă la propriu peste tejghea, moment în care cuțitarul părăsește localul.

Se pare că acesta se ascunde acum de polițiști. Potrivit primelor informații, rănile suferite de angajatul Shaormeriei Băneasa nu ar fi grave.

Poliţiştii au deschis dosar penal

Polițiștii au deschis deja un dosar de cercetare penală și încearcă acum să-l identifice pe agresor. Dacă va fi găsit vinovat, pentru loviri sau alte violențe, suspectul riscă până la 2 ani de închisoare.

Cercetările sunt continuate, în vederea identificării și depistării persoanei bănuită de săvârșirea faptei de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, a transmis Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Extrem de agresiv, înjurând în continuu, s-a oprit în dreptul casieriei, i-a ars o palmă extrem de puternică colegului meu care s-a și clătinat în momentul respectiv.

Colegul meu l-a atins, într-adevăr, și el cu o palmă, după care individul a scos maceta, cuțit, nu știu cum să-i spun„, a declarat managerul shaormeriei.

author avatar
Andrei Ștefan