AcasăNewsUn bărbat s-a năpustit c-o MACETĂ asupra unui nepalez de la shaormeria...

Un bărbat s-a năpustit c-o MACETĂ asupra unui nepalez de la shaormeria Băneasa. Atac ca-n Vestul Sălbatic, în Vitan (VIDEO)

Un episod desprins parcă din filmele de groază s-a derulat la o shaormerie din Calea Vitan, Bucureşti. Un bărbat a sărit cu maceta la un angajat nepalez, după un conflict spontan.

Angajatul s-a ales cu răni ușoare în urma atacului. Poliția Capitalei îl caută acum pe cuțitar.

Iubitei atacatorului nu i-a plăcut shaorma

De la ce a pornit conflictul? Probabil de la moftul iubitei atacatorului, căreia nu i-ar fi plăcut shaorma primită.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum, la un moment dat, nepalezul îi dă o palmă bărbatului, iar acesta scoate imediat maceta și se năpustește asupra lui.

Câteva secunde mai târziu, nepalezul încearcă să fugă din calea atacatorului și se aruncă la propriu peste tejghea, moment în care cuțitarul părăsește localul.

Se pare că acesta se ascunde acum de polițiști. Potrivit primelor informații, rănile suferite de angajatul Shaormeriei Băneasa nu ar fi grave.

Poliţiştii au deschis dosar penal

Polițiștii au deschis deja un dosar de cercetare penală și încearcă acum să-l identifice pe agresor. Dacă va fi găsit vinovat, pentru loviri sau alte violențe, suspectul riscă până la 2 ani de închisoare.

Cercetările sunt continuate, în vederea identificării și depistării persoanei bănuită de săvârșirea faptei de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, a transmis Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Extrem de agresiv, înjurând în continuu, s-a oprit în dreptul casieriei, i-a ars o palmă extrem de puternică colegului meu care s-a și clătinat în momentul respectiv.

Colegul meu l-a atins, într-adevăr, și el cu o palmă, după care individul a scos maceta, cuțit, nu știu cum să-i spun„, a declarat managerul shaormeriei.

author avatar
Andrei Ștefan
1.274 afisari

31 COMENTARII

  1. cocalari cretini….faci porcaria asta chiar in fata camerelor…te crezi la proTV????

  2. Trebuia sa sara peste tejghea si sa-i taie ca pe carnati pe toti nepalezii de acolo. Ce , ne jucam cu prepararea shaormei?

  3. Cand vrei sa mananci o shaworma si isi bate joc de tine un nepalez care se scarpina la p ula inainte de a pune sosurile normal ca te enervezi. Trebuia sa-l ia de ciuf si sa mature cu el toata shawormaria.

    • Nepalezul l-a plesnit! Scrie in știre. El a început, a plesnit un client nemulțumit. De unde pana unde atitudinea asta?
      De unde pana unde?
      Prosti ăștia care cumpara mâncare de la localurile astea. Localuri care plătesc străinii de 3 ori mai mult decât romanii. Și după zic ca romanii sunt Leneși camd de fapt pentru aceștia dau de 3 ori mai mult.
      Este politica sa scoată romanii din tara, asta este

  4. Eu unde-l gasesc pe ala puternic? La shaormeria Băneasa sau in Vitan? Vreau sa ma f uta in c ur!

  5. Eu știu ca ești x sau xi care furi numele altora, ești prea nărod garoiule că să poți păcăli pe cineva

  6. Intr-o cusma de coca se arunca tot ca la tomberon apoi mananci o voma de mancare la gunoi. Arabii nu pun decat carne de berbec sau vita in mijlocul unei turte atat. Aia e shaorma. Sa ataci un vanzator ca nu iti place shaorma arata gradul de diliu din tine si nu e diferenta intre tine si diliu alulaltu care a junghiat un patron de restaurant.

  7. Se pare ca cele 2 tone de cocaine si submarinul prins de italieni in valoare de jumate de miliard lasa sechele in Ro.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger