AcasăNewsUn barbat, la canonizarea lui Andrei Saguna: "Domnule Basescu! Opriti coruptia din...

Un barbat, la canonizarea lui Andrei Saguna: „Domnule Basescu! Opriti coruptia din tara!”

Un barbat care a asistat, sambata, la ceremoniile de canonizare a Mitropolitului Andrei Saguna, i-a strigat presedintelui Traian Basescu, in momentul in care acesta parasea Catedrala Mitropolitana din Sibiu, „Opriti coruptia din tara!”, insa omul era departe de seful statului, care nu a reactionat.

Un barbat care a asistat, sambata, la ceremonia de canonizare a lui Andrei Saguna, la Catedrala Mitropolitana din Sibiu, a incercat sa se apropie de presedintele Traian Basescu in momentul in care acesta parasea biserica.

Pentru ca nu a putut trece de cordonul format din reprezentanti ai fortelor de ordine, barbatul a strigat: „Domnule presedinte! Opriti coruptia din tara! Opriti coruptia! Ne adresam coruptilor in aceasta tara”.

Barbatul se afla insa departe de seful statului, care nu a reactionat in vreun fel, continuandu-si drumul catre masina cu care a plecat de la ceremonia canonizarii.

La ceremoniile de sambata, de canonizare a lui Andrei Saguna, au asistat presedintele Traian Basescu, seful statului sosind la catedrala insotit de ministrul Economiei, Ion Ariton, liderul PSD, Victor Ponta, ministrul de Externe, Teodor Baconschi, Emil Hurezeanu, deputatii PDL de Sibiu Raluca Turcan si Cornel Stirbet, deputatul PSD Sibiu Ioan Cindrea, liderul senatorilor PSD Ilie Sarbu, liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, mai multi secretari de stat, diplomati, reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene din Sibiu, precum si ai bisericilor de mai multe confesiuni din Romania.

 

author avatar
Ciprian Purice
430 afisari

2 COMENTARII

  1. Romanilor li se prezinta incredintari false in ce priveste relatia cu Dumnezeu, inoculandu-i-se nadejdi inselatoare in ce priveste relatia cu divinitatea.Totul in contradictie cu Sfanta Scriptura care este Constitutia crestinismului, fara posibiltate de imbunatatire sau adausuri traditionale contrare Scripturilor Sfinte. Si ma mir de teologi cu seminarii si facultati teologige care in loc sa respecte poruncile Biblice cu privire la relatia dintre om si Dumnezeu, ii prezinta nadejdi inselatoare contrare Sfintelor Scripturi, cum ar fi inchinarea la Maica Diomnului, la sfinti, la prezumtivele lor chipuri si oseminte, punandu-se sub ocrotirea lor, totul contrar sfintelor Scripturi, care condamna aceste practici pagane. lucru pentru care si Domnul nostru Isus Hristos, ii mustra pe contemporanii Sai cu cuvintele: “Dar voi de ce calcati porunca lui Dumnezeu in folosul datinilor voastre.” (Ev. Matei 15: 3) Centrul pruncilor Biblice se afla in cuvintele: “inchina-te lui Dumnezeu” (Matei 4:10; Deuteronomul 6:12; 10:20; Iosua 24: 14-15)
    De aceea Biblia trebuie sa fie singura calauza in viata unui crestin adevarat. (Iosua 1:8) ori cei ce rastalmacesc Scriptrile Sfinte si adauga lucru condamnate de Biblie trimit oameni nevinovati in iad. Iar pentru ca credinciosii sa nu afle ratacirea in care sunt tinuti, clericii oprtodocsi si catolici, cauta sa opreasca acecsul credinciosilor la Cuvantul lui Dumnezeu, speriindu-i ca Biblia e aducatoare de erezii, cu toate ca Domnul nostru Isus Hristos zice: “Cercetati Scripturile…” si va rataciti pentru ca nu cunoasteti Scripturile.” (Ioan 5:39; Matei 22:29) Partea care se ascunde credinciosilor, este ca numai asa bisericile pot aduna milioane, din partea credinciosilor care trec prin necazuri dandu-le incredintarea falsa ca icoanele si osemintele sfintilor sau prezumtivilor sfinti ii pot ajuta, cu toate ca Domnul nostru Isus Hristos zice: “Veniti la Mine toti cei truditi si impovarat, si DEu va void a odihna…” (Matei 11:28) si: “Eu sunt usa..” (Ioan 10: 1-9) de ce marii teologi evita aceasta Usa?
    Sfanta Scriptura ne invata ca sfintii sunt pentru noi exemple de urma (Evrei 13:7) si nicidecum divinitati ocrotitare. Singurul nostru ocrotitor este Dumnezeu. si singurul mijlocitor intre credinciosi si Dumnezeu, Domnul nostru Isus Hristos. Asa sa ne ajute Dumnezeu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger