AcasăNewsUn bărbat înarmat cu un topor a intrat într-o primărie din România...

Un bărbat înarmat cu un topor a intrat într-o primărie din România și s-a apucat să spargă geamuri. Imagini cu momentul în care a fost imobilizat – VIDEO

sursa foto: Facebook/Primăria oraşului Haţeg

Un bărbat de 49 de ani a fost protagonistul unui episod în urma căruia s-a ales cu dosar penal. Totul, după ce a intrat, joi, în sediul primăriei din Hațeg și – având la el un topor- a spart mai multe geamuri din sediul instituției publice din orașul hunedorean.

Mai mult, la un moment dat s-a urcat pe balustrada unei terase de la etajul 1 al primăriei. Acolo a și fost imobilizat de către oamenii legii, din câte se poate observa din imaginile surprinse la fața locului.

E important de precizat că nimeni nu a fost rănit în urma acestui episod neprevăzut, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale, respectiv ferestrele sparte.

Din câte se pare, omul ar fi fost nemulțumit de faptul că nu a primit o locuință socială. Ce se știe exact e faptul că la fața locului au intervenit atât polițiștii, cât și jandarmii. Și că, după ce a fost dat jos de pe balustrada sediului primăriei, bărbatul a fost dus la sediul poliției.

Ce a anunțat IPJ Hunedoara despre acest caz

Reprezentanții IPJ Hunedoara au anunțat că poliția a fost sesizată joi la prânz, în jurul orei 12. „Astăzi, în jurul orei 12:00, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată prin intermediul numărului de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat înarmat cu un topor a spart mai multe geamuri din sediul Primăriei Orașului Hațeg și a urcat la etajul 1 al instituției, având anumite nemulţumiri de natură personală (nu au rezultat victime în urma acțiunii bărbatului)”, se menționează într-un comunicat.

Conform sursei citate, la fața locului s-au deplasat imediat polițiștii de ordine publică, dar și o patrulă de jandarmi, care l-au imobilizat pe bărbat și l-au dus la sediul Poliției Orașului Hațeg.

„În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, din Hațeg, urmează a fi reținut pentru 24 de ore”, a mai comunicat IPJ Hunedoara.

author avatar
Andrei Coman
476 afisari

2 COMENTARII

  1. omu avea topor si cauta coada.
    coada de topor nu era la primarie ci la presedintie.
    putea sa incerce si la guwerner ca si acolo sta o coada de topor pe scaunul de prim ministru.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger