AcasăNewsUn barbat din Valcea a murit ucis de porcul pe care voia...

Un barbat din Valcea a murit ucis de porcul pe care voia sa il sacrifice!

Un barbat din Calimanesti a murit, marti, ucis de porcul pe care voia sa il sacrifice, dupa ce animalul a lovit mana in care proprietarul avea cutitul, iar lama acestuia s-a infipt in gatul barbatului.

Potrivit reprezentantilor Politiei Valcea, tragedia a avut loc in cartierul Jiblea, in prezenta mai multor vecini ai barbatului, chemati de acesta pentru a-l ajuta sa taie porcul.

„In timp ce oamenii se pregateau sa sacrifice animalul, acesta a lovit cu piciorul mana in care barbatul tinea cutitul, iar lama s-a infipt in gatul stapanului, care a murit pe loc, intr-o balta de sange. A fost chemata si ambulanta, dar nu s-a mai putut face nimic, medicii constatand decesul”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Valcea, subcomisar Eusebiu Predonescu.

Victima avea 49 de ani.

 

author avatar
Ciprian Purice
715 afisari

2 COMENTARII

  1. Victima avea mult prea multi ani. Scarnavul a primit ce merita! Asta doresc tuturor leprelor kegoase care se infrupta cu nesat din niste animale nevinovate. Saa ma kak me mortii_wostrii de „crestinii” powulii mele.

  2. Am vazut stirea si am ramas total uimita, nu imi venea sa cred cum a putut sa moara un om in asteptarea Sarbatorilor…oricum stiam ca s-a interzis sacrificarea porcilor dar nu toti respectam asta.Oricum este ingrozitor sa mori omorat de un porc!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger