AcasăNewsUn barbat din Ilfov acuza ca a fost ranit de un proiectil...

Un barbat din Ilfov acuza ca a fost ranit de un proiectil tras dintr-un poligon aflat la circa 2 km de casa lui

Autoritatile au demarat o ancheta dupa ce un barbat din Ilfov a acuzat faptul ca ar fi fost ranit de un glont provenit dintr-un poligon de tragere al Ministerului Apararii, aflat la doi kilometri de curtea casei in care se afla la momentul incidentului.

Situatia in cauza s-ar fi produs in localitatea ilfoveana Manolache, in urma cu trei zile. In aceasta chestiune a fost demarata o investigatie menita sa elucideze cazul, pana la finalizarea careia sedintele de tragere au fost suspendate in poligonul respectiv, anunta MApN.Anchetatorii urmeaza sa stabileasca exact cum anume a ajuns proiectilul sa strabata perimetrul de protectie al poligonului.

Cat priveste acesta situatie, reprezentantii Ministerului Apararii, au precizat, vineri, ca MApN detine un poligon de tragere situat la aproximativ doi kilometri de locul incidentului semnalat si ca marti au avut loc trageri in perimetrul acelei baze. „In data de 10 iunie s-au executat trageri in intervalul orar 10.00-13.00 cu armament individual de infanterie, respectiv pistol mitraliera cal. 7.62 mm. Distanta pana la care munitia folosita in poligon are efect letal este de maximum 1.500 m”, se arata intru-un comunicat al ministerului. Cel mai probabil, rezultatele acestei anchete vor fi cunoscute in zilele urmatoare.

137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger